24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Κι όμως, όσο ποιο μεγάλο στήθος έχεις τόσο πιο έξυπνη είσαι !...




Νέα έρευνα από το τμήμα Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου του Σικάγο έδειξε ότι οι γυναίκες οι οποίες έχουν μεγάλο στήθος έχουν και ελαφρώς μεγαλύτερο
δείκτη νοημοσύνης.
Για την έρευνα εξετάστηκαν συνολικά 1.200 γυναίκες, που...
χωρίστηκαν σε 5 κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθος τους στήθους τους, από εκείνες που είχαν πολύ μικρό στήθος μέχρι εκείνες που είχαν πολύ μεγάλο στήθος. Στην συνέχεια όλες οι συμμετέχουσες έλαβαν μέρος σε κοινά τεστ αξιολόγησης της νοημοσύνης τους.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κατά μέσο όρο οι συμμετέχουσες με μεγάλο στήθος είχαν περίπου 10 μονάδες ανώτερο δείκτη νοημοσύνης (I.Q.) από εκείνες που είχαν συγκριτικά μικρότερο στήθος.

Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με το στερεότυπο της σύγχρονης κοινωνίας για την "έξυπνη γυναίκα", την οποία θέλει να είναι με μικρό στήθος, εκτός των υπολοίπων σχετικών χαρακτηριστικών (αδύνατη, με σκούρο χρώμα μαλλιών) τα οποία δεν παίζουν ρόλο σε αυτή την περίπτωση!
Το διαβάσαμε στο Faysbook.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου