ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Σάλος στην Κύπρο με την Ένοπλη Ομάδα που απειλεί με αίμα για τους πλειστηριασμούς


ΚΑΤΩ  ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ  ΣΠΙΤΙΑ  ΜΑΣ....

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Κύπρου μετά την δημοσιοποίηση επιστολής – προκήρυξης από την «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης Δικαιοσύνης» που απειλεί ακόμη και με δολοφονικές επιθέσεις..
πολιτικούς και κόμματα αν περάσει ως έχει το νομοσχέδιο για τους
πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

Οι επιστολές που έφτασαν στα χέρια των πολιτικών αρχηγών βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, τόσο για γραφολογική ανάλυση όσο και για εντοπισμό DNA, αν αυτό είναι εφικτό.

«Πρώτιστο μέλημα του Σώματος είναι να λάβει τα δέοντα προληπτικά μέτρα, ώστε να αποφευχθούν έστω και οι μηδαμινές πιθανότητες υλοποίησης των απειλών», ανέφερε στην εφημερίδα Σημερινή  αστυνομική πηγή με γνώση του θέματος.

Σημείωσε ότι «δεν χρειάζεται πανικός ή να αποδοθεί στο θέμα περισσότερη σημασία απ” ό,τι πρέπει», προσθέτοντας την ίδια ώρα ότι «στο θέμα αποδίδεται η πρέπουσα σημασία».

Ανάμεσα στα προληπτικά μέτρα είναι η αυξημένη παρουσία μελών της Αστυνομίας έξω από το κτίριο της Βουλής κατά τις ημέρες συζήτησης του θέματος στις κοινοβουλευτικές επιτροπές αλλά, κυρίως, κατά την ημέρα που θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του σώματος, που θα λάβει και τις τελικές και, όπως όλα δείχνουν, κρίσιμες αποφάσεις.

Αν και οι επιστολές είναι τυπογραφημένες, εντούτοις αστυνομικοί κύκλοι δεν αποκλείουν να βρεθεί η άκρη του νήματος από τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια των διωκτικών Αρχών.