ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Σήμερα η σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου για “κόκκινα δάνεια”, ΕΝΦΙΑ κ.α., ενόψει της νέας συνάντησης – παράδοσης…στις εντολές της Τρόικας, στο Παρίσι


Τα θέματα της κυβερνητικής ατζέντας που πρέπει να διευθετηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, θα τεθούν στο επίκεντρο συνάντησης που θα… έχουν στις 11 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ..
ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παρών στη συνάντηση θα είναι και ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στη συζήτηση θα τεθούν όλα τα ανοικτά κυβερνητικά θέματα, φορολογικά ζητήματα, οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, η προετοιμασία για τη συνάντηση με την τρόικα στο Παρίσι και τα θέματα που θα τεθούν εκεί, καθώς επίσης και η προετοιμασία για το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει την 1η Σεπτεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια, για το θέμα των «κόκκινων» δανείων.

Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για σήμερα, ωστόσο αναβλήθηκε, έπειτα από κώλυμα του υπουργού και κατόπιν παράκλησής του.

Χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε συσκέψεις με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για φορολογικά ζητήματα, τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, τα “κόκκινα” δάνεια, καθώς επίσης και ενόψει της συνάντησης της κυβερνητικής αποστολής με την τρόικα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στη σύσκεψη, ο κ. Βενιζέλος ενημερώθηκε, επιπλέον, για τη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή, με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Επίσης, ενημερώθηκε και για τη συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα των “κόκκινων” δανείων και έδωσε τις κατευθύνσεις ενόψει και της συνάντησης που θα έχει για το ίδιο θέμα η αντιπροσωπεία του κόμματος με τον υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Π. Ρήγας, Φ. Σαχινίδης, Δ. Καρύδης, Χρ. Πρωτόπαπας και Ν. Ταπεινός.