24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

«Σφαλιάρα» ΠΑΟΚ από Καλαμαριά



Ηχηρή σφαλιάρα έφαγε ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο και μπήκε σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε με 1-0 τον δικέφαλο του βορρά στο Καυτανζόγλειο κάνοντας.... την μεγαλύτερη έκπληξη την 1η αγωνιστική των ομίλων...

Οι πολλές αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη στην αρχική σύνθεση παρουσίασαν έναν πολύ κακό ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να συνέλθει ούτε μετά τις διορθωτικές κινήσεις. Η Καλαμαριά δεν πτοήθηκε από το όνομα του αντιπάλου και μπήκε δυνατά στο ματς, ενω ευτύχησε να προηγηθεί σγτο 18' με σουτ-βολίδα του Ευσταθίου.

Στη συνέχεια κυριάρχησαν τα νεύρα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να γλιτώνει την αποβολή στο 41' μετά από διπλή αγκωνιά στον Μπιτσάκο, ενώ συνολικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να μιλάει μόνο για την χαμένη ευκαιρία του Κλάους Αθανασιάδη στο 61' όταν με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον κέρβερο Βρονταρά, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια και εντυπωσιακά.

Το προβάδισμα του Απόλλωνα παρέμεινε μέχρι το φινάλε, αν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να κάνει και το 2-0, όμως το απέτρεψε ο Γιακουμής στο τετ α τεττουΑναστασίου. Έτσι στον 2ο όμιλο της φάσης των «32» του κυπέλλου Ελλάδας την κούρσα οδηγούν ΠΑΣ Γιάννινα και Καλαμαριά με τρεις βαθμούς.

Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερντέμ, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52’ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66’ Σουλίδης), Γκέσιος (76’ Αναστασίου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης (74’ Σκόνδρας, Τζιόλης, Σαββίδης (52’ Τζανδάρης), Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Πόζογλου (52’ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.

Φλόγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου