24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ελληνες στην κορυφη των Ιμαλαιων....και η παρέα Σκοπιανών Τουριστων...με τον ΜΑΛΑΚΑ πρωην Υπουργο τους



Ελληνες  στην κορυφη  των  Ιμαλαιων....

Στα…ύψη στην κυριολεξία σκαρφάλωσαν   Ελληνες ορειβατες οι οποίοι ανέβηκαν σε απάτητες κορυφές στα Ιμαλάια και έστησαν ελληνικές σημαίες  στα 6.243 μέτρα, ονομάζοντας μάλιστα...

την κορυφή «Χαμένο Μαργαριτάρι».

Οι Ελληνες ορειβάτες, σκαρφάλωσαν σε μια κατακόρυφη απότομη και τρομακτική κορυφή η οποία είναι αθέατη από τις γύρω κοιλάδες, αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ενώ κοιμόντουσαν κάτω από βράχους περιτριγυρισμένους από χιόνι, αναφέρει το Εθνος.

Ο Γιώργος Βουτυρόπουλος, ο Νίκος Λαζανάς, ο Πάνος Αθανασιάδης και ο Νίκος Τρούπης, οργάνωναν για μήνες το ταξίδι τους και κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι τα Ιμαλάια και να κατακτήσουν τις κορυφές Κατκάτ Κανγκρί (6.148 μέτρα), Χαμένο Μαργαριτάρι (6.243 μέτρα), Σκίλμα Κανγκρί (6.020 μέτρα) και Λάμα Σου (5.947 μέτρα).
Μία παρέα Σκοπιανών Τουριστων...
ορειβατών με επικεφαλής τον άλλοτε υπουργό Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι επιδεικνύουν με ιδιαίτερο θράσος τη σημαία που φέρει τον ήλιο της Βεργίνας.


Ζώντας στιγμές χαράς που κατάφεραν να πατήσουν στην υψηλότερη κορυφή της χώρας, οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν την «κατάκτηση» του Μύτικα, και φωτογραφίζονται με το μακεδονικό σύμβολο που προσπαθούν να καπηλευθούν!

 

1 σχόλιο: