ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Στον εισαγγελέα ο ΚούγιαςΟ αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου κάλεσε τον Αλέξη Κούγια να καταθέσει ανωμοτί....

 δηλαδή χωρίς όρκο, σχετικά με όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και τα οποία αφορούν και στην αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Την κλήση ανακοίνωσε...


η ΠΑΕ Παναχαίκή, στην οποία αναφέρεται ότι ο Κούγιας θα κληθεί να καταθέσει την Τρίτη (25/11) το πρωί.

Αναλυτικά οι Αχαιοί ανέφεραν:

''Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για αύριο Τρίτη 25/11/2014 τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιο Κούγια για να δώσει ένορκη κατάθεση για τα όσα συνέβησαν εις βάρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από συμπεριφορές προσώπων των οποίων τα ονόματα έχουν δημοσιοποιηθεί και εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών ανεβλήθη η συνάντηση μεταξύ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. ΑΕΚ η οποία είχε ορισθεί για την 16/11/2014 και η οποία ακόμα δεν έχει διεξαχθεί.

Ο κ. Κούγιας εκλήθη να καταθέσει όχι ως ένορκος αλλά και ως πολιτικός ενάγων ανωμοτί δηλαδή χωρίς όρκο, αφού η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σε όλα αυτά τα αδικήματα τα οποία διερευνάται αν έχουν διαπραχθεί είναι μαζί με τους Ζωγράφο και Σαρρή παθούσα.

Τα εγκλήματα τα οποία διερευνώνται και αναζητούνται οι δράστες είναι:

1) Απόπειρα ανθρωποκτονίας

2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας

3) Εκβίαση''.

4) Παράβαση καθήκοντος''.