24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Σπουδαίο διπλό για Ατρόμητο



Όλα του πήγαν στραβά. Και όμως ο Ατρόμητος, όχι μόνο έμεινε «ζωντανός» στο Γεντί Κουλέ, αλλά πανηγύρισε παλικαρίσιο τρίποντο με ολική ανατροπή (2-1) επί του Εργοτέλη.

Η αποβολή του Λαζαρίδη ..
στο 16’ και το γκολ του Σολάρι με πέναλτι στο ίδιο λεπτό δεν σταμάτησαν την πορεία του συλλόγου του Περιστερίου, που έφερε «τούμπα» το παιχνίδι στο 77’ με εντυπωσιακό σουτ του Μαρσελίνιο -λίγα λεπτά μετά την αποβολή και του Μποέ Καν για τον Εργοτέλη.

Το «2Χ2» του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Ατρόμητου κράτησε το σύλλογο σε επαφή με την πεντάδα, καθώς βρίσκεται στο -2 απ’ τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, ο Εργοτέλης παρέμεινε σε περιπέτειες, αφού έμεινε η διαφορά των πέντε βαθμών απ’ την έξοδο απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς:


Η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς ήταν μεγάλη και για τους δύο. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε απ’ την αρχή του παιχνιδιού, όταν Εργοτέλης και Ατρόμητος μπήκαν αποφασισμένοι για το γκολ. Ο ρυθμός του ματς ήταν γρήγορος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ο… ζωηρός Εργοτέλης όμως ήταν αυτός που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Σολάρι από πλεονεκτική θέση να περνάει λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος απείλησε με δυνατό σουτ του Ούμπιδες. Ο Σαράνοφ όμως δήλωσε «παρών» με εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 16’ οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν. Ο Λαζαρίδης στην προσπάθειά του να διορθώσει τη λάθος μεταβίβαση του Κούρου ανέτρεψε τον Σολάρι που έβγαινε στο τετ α τετ με τον Γκορμπούνοφ. Ο διαιτητής Κομίνης απέβαλλε τον έμπειρο αμυντικό και έστειλε τον Εργοτέλη στα 11 βήματα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σολάρι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι παίκτες του Ατρόμητου πίεσαν πολύ. Η δυναμική παρουσία τους μπροστά στην εστία του Σαράνοφ δημιούργησε ταραχή στους γηπεδούχους, που αναλώθηκαν σε εύκολα λάθη. Σε ένα απ’ αυτά ο Κατσουράνης βρήκε το χώρο για σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου βρισκόταν ο Ναπολεόνι. Αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ και έφερε το ματς στα ίσα.

Παρά τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια για… ανάσες, οι Περιστεριώτες συνέχισαν το πρέσινγκ στην περιοχή του Εργοτέλη, με κορυφαία ευκαιρία στο 39’, όταν Ούμπιδες και Ναπολεόνι συνεργάστηκαν άψογα. Ο Αργεντινός έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ιταλό, αυτός πλάσαρε, όμως ο Σαράνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο ρυθμός -όπως αναμενόταν- έπεσε στο δεύτερο μισό του ματς. Ο Ατρόμητος συνέχισε την πίεση μπροστά στην εστία του Σαράνοφ, όμως για αρκετή ώρα η μοναδική ευκαιρία ήταν το σουτ του Ούμπιδες στο 51’. Στο 65’ ο… ορεξάτος Μαρσελίνιο -που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Καράσκο- απείλησε με τρομερή ατομική ενέργεια, όμως ο Σαράνοφ φώναξε και πάλι «παρών».
Στο 77’ το ματς ισορρόπησε με την αποβολή του Μποέ Καν για τον Εργοτέλη και άνοιξε ο δρόμος για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Κούρου με τον Μαρσελίνιο έκανε την ολική ανατροπή. Ο Βραζιλιάνος μέσος έπιασε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, πανηγυρίζοντας το σπουδαίο τρίποντο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου