ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Κώστας Ησυχος: «Υπό εξέταση όλες οι συμβάσεις για εξοπλιστικά και προμήθειες»Υπό εξέταση είναι όλες οι συμβάσεις για εξοπλιστικά και προμήθειες που έχει υπογράψει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και όχι μόνο η υπόθεση των υποβρυχίων, δήλωσε ..ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.

Δήλωσε, επίσης, ότι δόθηκε εντολή να καθηλωθούν στο έδαφος 11 καινούργια ελικόπτερα NH-90 που παρελήφθησαν πρόσφατα, γιατί παρουσίασαν μικροπροβλήματα. 

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως οι κρίσεις της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων θα γίνουν στις αρχές Μαρτίου.
Σχετικά με τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις ο κ. Ήσυχος τόνισε ότι η εκπλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης προχωρά κανονικά. 

Ερωτηθείς σχετικά με πιθανή οπισθοχώρηση από τις δεσμεύσεις που ανελήφθησαν προεκλογικά, απέρριψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κατηγορηματικά. «Η οπισθοχώρηση δεν θα υπάρξει από την πλευρά μας γιατί για εμάς κόκκινες γραμμές είναι οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις και να τηρηθεί στο ακέραιο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» είπε.

Αναγνώρισε, επίσης ότι «υπάρχουν επιφυλάξεις από ορισμένους συντρόφους μας που πρέπει να τις λάβουμε υπόψη μας».