24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

....πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Πιερίας «72 άτομα κάθε μέρα εκτίθενται σε κίνδυνο επειδή υπάρχει έλλειψη γιατρών




Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς του νομού μετέφερε στον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γ. Κίρκο, που επισκέφθηκε τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας την.. Παρασκευή, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Πιερίας Ιωάννης Γκιμπής, ο οποίος μάλιστα προειδοποίησε πως σε περίπτωση

που δεν υπάρξει άμεση λύση, τότε θα υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη. «72 άτομα κάθε μέρα εκτίθενται σε κίνδυνο επειδή υπάρχει έλλειψη γιατρών. Ο κ. Κίρκος άκουσε το πρόβλημά μας και υποσχέθηκε ότι θα δώσει λύση, αλλά εμείς δεν βασιζόμαστε στις υποσχέσεις γιατί το πρόβλημά μας είναι πάρα πολύ μεγάλο και μεγάλες οι ελλείψεις, παρά το πλεόνασμα που ανακοινώθηκε ότι έχει το νοσοκομείο»,υπογράμμισε.

Ο κ. Γκιμπής ξεκαθάρισε πως αν μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα, τότε θα επιληφθεί ο εισαγγελέας. «Όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους ας παραιτηθούν. Τα παράπονα των μελών του Συλλόγου είναι καθημερινά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Γ. Κίρκος, Διοικητής της 3ης ΥΠΕ, για το πρόβλημα που υπάρχει με τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν. Κατερίνης, όπου μια γιατρός εξυπηρετεί 72 ασθενείς, ο κ. Κίρκος τόνισε ότι θα αντιμετωπιστεί μέσα στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του υπουργείου.


http://www.epirroes.gr/2015/06/3_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου