24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΑΝΤΕ ΡΕ....ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ..... η Αριστερά ισχυριζόταν ότι διέθετε ένα διαφορετικό, ανώτερο ήθος


Η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης;  Εξ  αίτιας  της  ΔΗΘΕΝ  αριστεράς  πλατφόρμας  και  τρίχες  κατσαρές....ΚΡΙΜΑ   ΜΑΛΑΚΕΣ

Οι επιχειρήσεις (αλλά και τα άτομα) ευρίσκονται ήδη αντιμέτωπες με ένα νέο "τσουνάμι" φορολογικών επιβαρύνσεων που νομοτελειακά οδηγούν σε νέο φαύλο κύκλο ύφεσης και αύξησης της ανεργίας.

Εκείνο, πάντως, που προξενεί ιδιαιτέρως αρνητική εντύπωση είναι η κατεδάφιση του υποτιθέμενου ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς. 

Μέχρι τώρα, στηριζόμενη στο γεγονός ότι βρισκόταν εκτός κυβέρνησης (αν και όχι, απαραιτήτως, εκτός κάθε εξουσίας), η Αριστερά ισχυριζόταν ..
ότι διέθετε ένα διαφορετικό, ανώτερο ήθος, απαλλαγμένο από προσωπικές, πολιτικές και άλλες ιδιοτέλειες.
Ήδη, όμως, μέσα σε λίγους μήνες διακυβέρνησης, ο κρατικός μηχανισμός στελεχώθηκε με πλήθος συγγενικών ή "συντροφικών" προσώπων, αποτυχόντων πολιτευτών και λοιπόν κομματικών παραγόντων. 
Πολιτικοί πελάτες επαναπροσλήφθηκαν στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα που εξακολουθεί να θεωρείται πεδίο κομματικής λαφυραγώγησης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου