24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

....ξενοδοχεία-κάψουλες ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ






Τα ξενοδοχεία-κάψουλες είναι μικροσκοπικά δωμάτια για φτηνή και σύντομη διαμονή.Κατασκευασμένα από ξύλο, τα μικροσκοπικά δωμάτια καλύπτουν ένα ..
ολόκληρο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζει γραφεία. Είναι τόσο μικρά που χωράνε μόνο ένα μικρό κρεβάτι, στοιβαγμένα στους τοίχους ράφια, μια λάμπα για φως και wifi internet.


Είναι ένας τύπος ξενοδοχείου που δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία και διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό υπερβολικά μικρών δωματίων σχεδιασμένων έτσι ώστε να παρέχουν οικονομική και, κυρίως, νυχτερινή διαμονή σε πελάτες που δεν ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα περισσότερο συμβατικά ξενοδοχεία.



Φωτογράφος επισκέφτηκε το ξενοδοχείο-κάψουλα και απαθανάτισε τη ζωή των επισκεπτών που επέλεξαν το μέρος για τη διανυκτέρευση τους


Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο για μένα είναι το πως οι επισκέπτες αξιοποιούν ένα τόσο μικρό χώρο» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Σε κάθε περίπτωση, το δωμάτιο και η διαμόρφωση του μαρτυρά την προσωπικότητα και την ικανότητα του κάθε επισκέπτη να προσαρμόζεται και να ζει σε ένα τόσο περιορισμένο χώρο» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου