24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μάχες αστυνομικών με ενόπλους στο Κουμάνοβο-Βγήκαν τα τεθωρακισμένα στους δρόμους




Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, με τεθωρακισμένα οχήματα και ελικόπτερα βρίσκεται σε εξέλιξη στην αλβανόφωνη συνοικία του Κουμάνοβου για την ..εξουδετέρωση "ένοπλης ομάδας", η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εισήλθε στην πόλη από το Κόσοβο.


Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα κατά της οποίας επιχειρεί η αστυνομία συνδέεται με την εισβολή ενόπλων Αλβανών σε αστυνομικό φυλάκιο του χωριού Γκόσιντσε της ΠΓΔΜ, κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο πριν από 20 ημέρες.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι 12 αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων μερικοί σοβαροί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Σκοπίων, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρούς.


Στην αλβανόφωνη συνοικία του Κουμάνοβο επικρατούν σκηνές χάους, με πυροβολισμούς από διάφορες μεριές και πυρκαγιές σε σπίτια, ενώ ο πληθυσμός της αλβανόφωνης συνοικίας της πόλης είναι έντρομος.


Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε στις 4 το πρωϊ, ενώ η αστυνομία της ΠΓΔΜ ανέφερε ότι θα ανακοινώσει περισσότερα στοιχεία όταν αυτή ολοκληρωθεί.


Το Κουμάνοβο είναι μία πόλη περίπου 80.000 κατοίκων, η οποία απέχει 40 χλμ. από τα Σκόπια και βρίσκεται κοντά στα σύνορα της ΠΓΔΜ με τη Σερβία. 


Πριν από 20 ημέρες, η αστυνομία της ΠΓΔΜ είχε ανακοινώσει ότι περίπου σαράντα ένοπλοι Αλβανοί εισέβαλαν σε αστυνομικό φυλάκιο του χωριού Γκόσιντσε, κοντά στα σύνορα με το Κόσοβο και αφόπλισαν τους αστυνομικούς. Κατά την εισβολή τους στο αστυνομικό τμήμα είχαν δέσει με χειροπέδες τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς του φυλακίου και είχαν χτυπήσει ακόμη έναν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου