24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Προκαλεί ξανά ο Τσέχος Πρόεδρος...Η χώρα μου θα μπει στο ευρώ μόλις φύγει η Ελλάδα......ΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ



Ήταν τέλη Ιουλίου όταν για πρώτη φορά ο Μίλος Ζέμαν είχε προκαλέσει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Mlada fronta Dnes», όταν τάχθηκε.. ανοικτά κατά της εισόδου της Τσεχίας στην Ευρωζώνη «για όσο διάστημα η Ελλάδα είναι μέρος της ζώνης του ευρώ και για όσο διάστημα οι φορολογούμενοι, περιλαμβανομένων των Τσέχων, πληρώνουν το ελληνικό χρέος». 

Κατά τον Ζέμαν, η αναβολή θα ισχύει μέχρι να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ γεγονός που, όπως είχε πει ,θα ήθελε να συμβεί το συντομότερο δυνατόν.


Ένα μήνα μετά επανέρχεται καθώς σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg,ο πρόεδρος της Τσεχίας, είπε την Κυριακή ότι θα αρχίσει να πιέζει για την ένταξη της χώρας του στη ζώνη του ευρώ, αμέσως μόλις αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/8/15, 3:45 μ.μ.

    Μια χαρά τα λέει ο Ζέμαν ..., μη ξεχνάτε αγαπητέ αρθρογράφε πως μία από τις μεγαλύτερες βρωμιές του ΤΑΙΠΕΔ ευνόησε Τσέχικα κεφάλαια ζημιώνοντας τα μέγιστα το Ελληνικό δημόσιο και κατ επέκταση την Ελληνική οικονομία..., άρα ξέρει πολύ καλά τι λέει και το οποίο θα μπορούσα να το μεταφράσω ως εξής :

    Τα λαμόγια -βλέπε πολιτικούς- τα έχω για να κάνω δουλειές αλλά ισότιμος δεν είμαι άρα δεν θα μπορούσα ποτέ να συνυπάρξω με μια χώρα που την κυβερνάνε λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή