24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Δήλωση του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιου Καστόρη για την επέτειο του ΟΧΙ






Με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ και την απόφαση των βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ να παρακολουθήσουν την παρέλαση από το πεζοδρόμιο και όχι από την εξέδρα των επισήμων, ο βουλευτής Στέργιος Καστόρης δήλωσε :
«Η σημερινή επέτειος είναι ...μια γιορτή- φόρος τιμής στην αντίσταση του λαού μας...


απέναντι στα φασιστικά τελεσίγραφα, φόρος τιμής σε όσους κι όσες θυσιάστηκαν για πανανθρώπινα ιδανικά στον μεγάλο αντιφασιστικό αγώνα, φόρος τιμής στους αγώνες του ελληνικού λαού για αξιοπρέπεια, ελευθερία και ανεξαρτησία.

Είναι μια μέρα που μας θυμίζει ότι ο λαός, όλοι αυτοί που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «ανώνυμους», έχει τεράστια δύναμη κι ότι, όταν αποφασίζει να πάρει την τύχη του στα χέρια του, να γίνει πρωταγωνιστής της ιστορίας, μπορεί και νικά κάθε βαρβαρότητα.
Αυτός λοιπόν είναι ο πρωταγωνιστής της σημερινής γιορτής και είμαι σίγουρος ότι θέλει και τους επίσημους εκπροσώπους του μαζί του, δίπλα του στο πεζοδρόμιο κι όχι ψηλότερα, πάνω σε μια εξέδρα.
Κι έτσι δίπλα-δίπλα, όλοι μαζί να παλέψουμε να μην ξεθωριάσει η συλλογική μας μνήμη και ξεχάσουμε το σκοτεινό πρόσωπο του φασισμού (που σήμερα παίρνει νέες μορφές), για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τους αγώνες για Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη και Κοινωνική Προκοπή».

Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/10/15, 7:44 μ.μ.

    αυτό είναι άραγε ;;;
    ή αυτό που λέει ο λαός μας, ότι
    << το χούι πεθαίνει πάντα τελευταίο >>
    μια ζωή πεζοδρόμιο
    βέβαια τώρα ο λαός σας ψήφισε και σας έβαλε στην εξέδρα.
    εσείς γιατί επιμένετε πάλι πζοδρόμιο ;;
    ή δεν σέβεστε τον λαό ή αντιλαμβάνεστε πως δεν σας άξιζε αυτό που σας έδωσε ο λαός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή