ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Χαμός στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αδωνι στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]Ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσία πολλών υποστηρικτών του εγκαινίασε το προεκλογικό κέντρο του στη Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης παρέστη στην πανηγυρική.... δοξολογία για τον Εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου. Στα εγκαίνια στο εκλογικό του κέντρο στη Θεσσαλονίκη (οδός Αγίου Δημητρίου 70, στον 5ο όροφο) παρέστησαν εκατοντάδες φίλοι του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έδειχνε ενθουσιασμένος από την στήριξη και μέσω των social media δήλωνε έκπληκτος για τις εκδηλώσεις προς το πρόσωπο του ενόψει των εκλογών της ΝΔ.

«Δεν δίνουμε εξετάσεις στην Αριστερά»
«Κάναμε αγιασμό, ξέρετε γιατί; Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και το λέμε με υπερηφάνεια. Δεν δίνουμε εξετάσεις στην Αριστερά. Θέλουν αυτοί να είναι άθεοι με "γεια τους με χαρά τους"», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, μας αρέσει η Ελλάδα, την αγαπάμε την Ελλάδα και όταν ακούμε τον εθνικό μας ύμνο στεκόμαστε προσοχή, όχι σαν μερικούς μερικούς που στο άγαλμα, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια στις τσέπες, σαν να μην καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που ακούνε. Στη Ρωσία ήταν σούζα. Γιατί αν δεν ήταν σούζα θα τον είχαν μπαγλαρώσει. Μη λέμε τώρα ονόματα και μην θίγουμε υπολήψεις.