24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....Στον Βαγγελη Μεϊμαράκη

Τον   υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης  Σάββας Χιονίδης.
Ο πρόεδρος συνομίλησε με πολίτες που πήγαν να τον ιδούν, και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά του. Δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του ζητούσαν μια ..
αποκλειστική φωτογράφιση.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (9).

...Τον περιβάλλοντα χώρο τον ομόρφυνε και η θαυμάσια καλλιτέχνις Φιλιώ Σέρβου με την γλυκιά παρουσία της.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (11).Movie_Snapshot
Στην συνέχεια ο πρόεδρος τής Ν.Δ. αποσύρθηκε στο γραφείο τού Δημάρχου με την συνοδεία του, για ολιγόλεπτη κατ’ ιδίαν συνάντηση.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (10).
Αμέσως μετά ο εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος τής Ν.Δ. μίλησε στα αυτοδιοικητικά στελέχη που είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων.
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (14).
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (12).
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (13).

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επεσήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει να είναι από την κοινοβουλευτική ομάδα και όχι έξω από αυτήν, φωτογραφίζοντας έτσι τον κύριοΤζιτζικώστα, έναν συνυποψήφιό του από τους τέσσερις, που διεκδικούν την προεδρία τής Νέας Δημοκρατίας.
Στην συνέχεια κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν με κομματικά και όχι συναισθηματικά κριτήρια.
Ο κύριος Μεϊμαράκης έκανε και αυτοκριτική στα λάθη του κόμματος και στην έλλειψη προσοχής που δεν έδωσαν στα μέλη τους με αποτέλεσμα να πάρει η Ν.Δ. την κατιούσα χάνοντας την εξουσία.


Τέλος, με ένα έξυπνο λογοπαίγνιο ζήτησε να τον ψηφίσουν, λέγοντας, δεν θα σας πω ποιόν να ψηφίσετε, αλλά θα πρέπει να ψηφίσετε με πολιτικά κριτήρια, και αν ψηφίσετε με πολιτικά κριτήρια τότε θα πρέπει να ψηφίσετε… Μεϊμαράκη.


Δεδομένου ότι για πρώτη φορά πρόεδρος τής Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται τον Δήμο Κατερίνης, ο Δήμαρχος κύριος Σάββας Χιονίδης ζήτησε από τον κύριο Μεϊμαράκη να υπογράψει στο βιβλίο υψηλών επισκεπτών, όπου και το έκανε.


Μετά από την επίσκεψη στο Δημαρχείο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο υποψήφιος πρόεδρος μετέβη στο Επιμελητήριο Κατερίνης με τους παρευρισκόμενους της παραγωγικής τάξης να αναμένουν την άφιξή του.





Ο κύριος Μεϊμαράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι:

«λένε πως πιστεύουν στην Αριστερά, δείχνουν ότι έχουν κοινωνική ευαισθησία, αλλά κάνουν τα ακριβώς αντίθετα, γιατί με την πολιτική τους οι αδύναμες τάξεις είναι αυτές που πληρώνουν. Ο φτωχός συνταξιούχος είναι αυτός που του περικόπτεται η σύνταξη, ο μισθωτός είναι εκείνος που μένει άνεργος ή μειώνεται ο μισθός του και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει».

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (16).Movie_Snapshot
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (17).Movie_Snapshot
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (19).Movie_Snapshot
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (20).Movie_Snapshot
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (21).Movie_Snapshot
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 26.10.2015 (18).Movie_Snapshot


Εφόσον ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν δίστασε να κατηγορήσει την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε, ότι, οι αδύναμοι Έλληνες υπήρχαν και επίΝέας Δημοκρατίας και σε μεγαλύτερο από τον σημερινό βαθμό, και κατά συνέπεια αμφότεροι θα πρέπει να δούνε με περισσότερη υπευθυνότητα τον Ελληνικό λαό και επιτέλους κάποιοι που ευθύνονται για την καταστροφή τής Ελλάδος να πληρώσουν το τίμημα, και να είναι και βαρύ.

Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω και πάλι, ότι η εικόνα αυτή είναι γνώριμη για πολλά χρόνια, και επεβλήθη από την ίδια την Νέα Δημοκρατία με περικοπές μισθών, απολύσεις υπαλλήλων, μείωση συντάξεων, φτωχοποίηση των Ελλήνων, με χιλιάδες αυτοκτονίες εξ΄ αιτίας της πολιτικής Σαμαρά–Βενιζέλου.

Εάν κατακρίνεται λοιπόν η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και δεδομένου ότι χειρότερα έπραξε η Νέα Δημοκρατία, τότε θα χαρούμε να δούμε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να μην επαναλάβει την καταστροφική πολιτική του προκατόχου του, και να οδηγήσει την χώρα στην άνοδο και την ευημερία, αυτό δηλαδή που ο λαός επιθυμεί, εάν εκλεγεί στην προεδρία του κόμματος.

Γιώργος Οικονομίδης
sporeas.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου