24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ...




Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην δήλωση περί αντιπροέδρων του Απόστολου Τζιτζικώστα...
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Βήμα fm ...
τόνισε ότι «δεν κατεβαίνει σε αυτή την εκλογική μάχη για να γίνει αντιπρόεδρος του κ. Τζιτζικώστα».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη: «Δεν είπα ότι ο κ. Τζιτζικώστας ήταν απών από τη μάχη του Ιανουαρίου, αλλά δεν ήταν εξαιρετικά παρών, υπό την έννοια ότι είχε ειδικές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά. Αυτό όμως, είναι δικό τους θέμα. Εμένα με ενδιαφέρει το τώρα. 


Και όταν ακούω τον υποψήφιο αρχηγό της Ν.Δ. να παίρνει αποστάσεις ή να αντιμετωπίζει με μια περίσκεψη μια κυβέρνηση της Ν.Δ. που έδωσε τέτοια μάχη, προσχωρώντας στην ουσία στην κριτική των αντιπάλων μας, αυτό με θίγει πολιτικά και προσωπικά. Δεν κατεβαίνω σε αυτή την εκλογική μάχη για να γίνω αντιπρόεδρος του κ. Τζιτζικώστα. Κατεβαίνω σε αυτή την εκλογική μάχη για να γίνω αρχηγός της Ν. Δ.».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Το δεύτερο που θέλω να πω - κι αυτό για μένα είναι τεράστιο πολιτικό ζήτημα και με διαφοροποιεί πάρα πολύ όχι μόνο από το κ. Τζιτζικώστα, αλλά γενικά από τους συνυποψήφιους μου και στη προκειμένη περίπτωση ειδικότερα με τον κ. Τζιτζικώστα - είναι ότι έδωσα μεγάλο αγώνα δυόμισι χρόνια με τη Ν.Δ.

Υπήρξα υπουργός του Αντώνη Σαμαρά και κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος και είμαι πολύ υπερήφανος που υπήρξα υπουργός κυβερνήσεως της Ν.Δ. και πολύ υπερήφανος που υπήρξα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Αντώνη Σαμαρά. Κανένας δεν μπορεί να διεκδικεί την ηγεσία της Ν.Δ. αποστασιοποιούμενος από τους αγώνες που έδωσε η Ν.Δ. για να κρατήσει την Ελλάδα όρθια σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Και δεν μπορεί να γίνει, διότι στις 20 Ιανουαρίου δώσαμε μια σκληρή μάχη, όσοι τη δώσαμε, για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια και να μην έρθει αυτή η λαίλαπα και η συμφορά του ΣΥΡΙΖΑ που τελικώς ήρθε. Και δεν μπορεί τώρα που δικαιώνονται όλα όσα λέγαμε τότε - γιατί εμείς τι λέγαμε τότε; Δεν προειδοποιούσαμε για όλα όσα συμβαίνουν; Όλα όσα συμβαίνουν, τα είχαμε πει».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου