24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Στη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα προχώρησε η αστυνομία



Στη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, λίγο ...
μετά την ομιλία του στη Ρόδο.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, και ειδικότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Δημοκρατικής», τη σύλληψη ...ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του, η οποία κινήθηκε μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του και ακόμα τριών μελών της οργάνωσής του, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήγο, κάτοικο Ρόδου.

Στην ομιλία του Αρτέμη Σώρρα, που προηγήθηκε της σύλληψης, παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα, τα οποία στη συνέχεια, επικαλούμενα δηλώσεις του, έλεγαν ότι ο Α.Σώρρας θα ιδρύσει κόμμα. Υποσχέθηκε παράλληλα 20.000 ευρώ στον κάθε ψηφοφόρο, αν κερδίσει τις επόμενες εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, το μεσημέρι της Δευτέρας, για να αποφασιστεί αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή αν θα δικαστεί στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που μεταδίδει το www.dimokratiki.gr έχει αφεθεί ελεύθερος.

Ο Αρτέμης Σώρρας το 2012 υποσχόταν ότι διαθέτει την λύση για το ελληνικό χρέος υποσχόμενος ότι μπορεί να διασφαλίσει 600 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή του χρέους.

Είχε, μάλιστα, στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής, την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό Οικονομικών υποστηρίζοντας ότι έχει στην κατοχή του έξι χρεωστικά ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου ύψους 600 δισ. δολαρίων.

Οι υποσχέσεις Σώρρα υποψίασαν τους υπευθύνους της Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα απευθυνόμενοι στο υπουργείο Οικονμικών των ΗΠΑ αφού τα «όπλα» του Σώρρα ήταν χρηματοοικονομικά προϊόντα του αμερικανικού Δημοσίου.

Η απάντηση ήταν καταπέλτης για τα όνειρα του «δωρητή». Το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ ξεκαθάρισε ότι τα έγγραφα αυτά «δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα», είναι «προϊόν απάτης» και συνέστηναν στην ΤτΕ να επικοινωνήσει «με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου