ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες παρά την ανικανότητα της κυβέρνησηςΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,Ευάγγελος Μεϊμαράκης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, αμέσως μετά τη δοξολογία ..στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου της πόλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε Μακεδόνες.
Όλοι οι Έλληνες τιμούμε την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Τιμούμε όλους εκείνους, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους, πότισαν με αίμα τούτη τη γη, για να είμαστε ελεύθεροι και για να έχουμε εθνική αξιοπρέπεια.

Τιμούμε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τον Ελληνικό Στρατό, ο οποίος έγραψε ένδοξες σελίδες στην Ιστορία του Έθνους.
Ταυτόχρονα, όμως, σήμερα είναι και η γιορτή του Πολιούχου της πόλης του Αγ. Δημητρίου. Και με ευλάβεια προσήλθαμε στο ναό, γιατί αισθανόμαστε ότι Χριστιανοσύνη και Ελλάδα συμπορεύονται, πάνε μαζί.

Και γ’ αυτό ακριβώς με πίστη στο Θεό, με πίστη στην Πατρίδα, με πίστη στη δημιουργικότητα των Ελλήνων, παρά την όποια ανεπάρκεια και ανικανότητα των κυβερνώντων, στις πολύ δύσκολες καταστάσεις που ζούμε σήμερα, εμείς θεωρούμε ότι όλοι μαζί οι Έλληνες ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Χρόνια πολλά στο Δημήτρη και στη Δήμητρα.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, που σήμερα αισθάνονται Μακεδόνες».