24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Θα είναι ο Προβόπουλος ο… “Παπαδήμος του 2016”;


Στοιχήματα δεκτά… ανά πάσα στιγμή. Θα είναι ο Γιώργος Προβόπουλος ο… Λουκάς Παπαδήμος του 2016; Δηλαδή, το ερώτημα αφορά στο κατά πόσο ο άλλοτε κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, θα κληθεί να λειτουργήσει ως επικεφαλής μιας οικουμενικής κυβέρνησης, όπως...
έγινε με τον Λουκά Παπαδήμο στα τέλη του 2011.

Το σενάριο δεν είναι καινούριο. Αν παρατηρήσει ωστόσο κανείς προσεκτικά τα επιμέρους δεδομένα, θα διαπιστώσει ότι το τελευταίο διάστημα μαζεύονται… σύννεφα, που δύνανται να οδηγήσουν σε… μπόρα Προβόπουλου.


Το σενάριο θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να διατηρήσει ακέραιο το πολιτικό κεφάλαιο που του έχει απομείνει, και να δείξει ότι… δεν μασάει από αξιώματα, μπροστά στη μεγάλη εθνική κρίση.

Στο νέο κυβερνητικό σχήμα, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, με τον ένα ή… τον άλλο τρόπο, ενώ παρά τις αντιρρήσεις της Νέας Δημοκρατίας, στις Βρυξέλλες θεωρούν ότι… έχουν τον τρόπο τους για να οδηγήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή της εθνικής αναγκαιότητας.

Όσο για τον Γιώργο Προβόπουλο, φαντάζει στα μάτια των περισσοτέρων ως αξιοπρεπής και αξιόπιστη επιλογή. Όπως ακριβώς συνέβη με τον Λουκά Παπαδήμο. Στον οποίο, για να μην ξεχνιόμαστε, οι εταίροι και δανειστές έδωσαν το PSI. Ενώ σήμερα, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ζητάει ακόμη μια αναδιάρθρωση χρέους, αυτή τη φορά.. πραγματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου