24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

.... εφοριακός φέρεται να έχει καταχραστεί μόνο τους τελευταίους 9 μήνες το ιλιγγιώδες ποσό των 7,2 εκ.ευρώ


Του Θάνου Πασχάλη
(από το newpost.gr)
Ελεγχο σε όλες τις μεγάλες εφορίες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Κρήτης αλλά και στο ίδιο το... 

Taxis διέταξε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής μετά ...

τον εντοπισμό της μεγάλης απάτης στην ΦΑΕ Αθηνών όπου εφοριακός,όπως αποκάλυψε το newpost, φέρεται να έχει καταχραστεί μόνο τους τελευταίους 9 μήνες το ιλιγγιώδες ποσό των 7,2 εκ.ευρώ μέσω επαναλαμβανόμενων εκδόσεων γραμματίων συμψηφισμού (άρα και διαγραφών) οφειλών μεγάλων επιχειρήσεων στο δημόσιο και με τη δημιουργία ανυπόστατων τίτλων εξόφλησης οφειλών.

Η έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό επεκτείνεται και στο taxis για πιθανούς συνεργούς καθώς για να διαγραφούν οφειλές φυσικών προσώπων η επιχειρήσεων απαιτείται ξεκλείδωμα των δικλείδων ασφαλείας και παρέμβαση στους απόρρητους κωδικούς που διατηρεί το taxis για καθένα ξεχωριστά φορολογούμενο.

Ο έλεγχος στις Εφορίες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Κρήτης διατάχθηκε για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος με στόχο να εντοπιστούν και να αποτραπούν ανάλογα φαινόμενα απάτης,αθέμιτων συναλλαγών και υπεξαίρεσης από υπαλλήλους μεγάλων εφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου