24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τριάντα φωτορεπόρτερ συνέλαβαν στα Σκόπια - Ανάμεσά τους και Έλληνες



Περίπου τριάντα φωτορεπόρτερ συνέλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις των Σκοπίων, μεταξύ των οποίων και Έλληνες που ακολουθούσαν την πορεία...
των προσφύγων.

Σύμφωνα με τον φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Γιάννη Κολεσίδη...
ο οποίος είναι ένας από τους συλληφθέντες, οι αστυνομικοί της ΠΓΔΜ συνέλαβαν περισσότερους από τριάντα φωτορεπόρτερ εκ των οποίων 7 έως 10 είναι Έλληνες. 

Όπως μεταδίδει οι φωτορεπόρτερ ακολουθούσαν τους πρόσφυγες, οι οποίοι επιχειρούσαν να περάσουν στο έδαφος της ΠΓΔΜ από σημείο όπου δεν υπάρχει φράχτης. 

Οι φωτορεπόρτερ δεν γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκονταν. «Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και μας περικύκλωσαν δυνάμεις του Σκοπιανού στρατού», είπε ο Γιάννης Κολεσίδης. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο χωριό Μόι που είναι δίπλα από τη Γευγελή και τους οδηγούν στο αστυνομικού τμήμα της Γευγελής. 

Όπως πληροφορείται το protothema.gr έχει γίνει διάβημα από τον πρεσβευτή της Ελλάδας στα Σκόπια στον ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ προκειμένου οι Έλληνες φωτορεπόρτερ να αφεθούν ελεύθεροι και να μην πληρώσουν το πρόστιμο των 250 ευρώ για παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Πηγή: REPORTAZ NET 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου