24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Εκτάκτως στην Ειδομένη ο Κυριάκος Μητσοτάκης


«Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη -διπλωματική- κρίση. Είναι no man’s land η Ειδομένη»,. δήλωσε ..

ο Γιώργος Κουμουτσάκος.Για γριφώδη δήλωση του εκπροσώπου ...του Συντονιστικού Οργάνου της κυβέρνησης για το προσφυγικό σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα δεχθεί τους μετανάστες που πέρασαν στα Σκόπια πίσω ή όχι, έκανε 

λόγο μέσω του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σε λίγη ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει εκτάκτως στην Ειδομένη. 


«Είναι πολύ ανησυχητικά τα πράγματα... Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη -διπλωματική- κρίση (...) είναι no man’s land χωρίς έλεγχο για τίποτε είναι Ειδομένη... Η Ελλάδα από χώρα διέλευσης εξελίσσεται σε χώρα παραμονής και πολύ φοβούμαι σε χώρα διακίνησης μεταναστών» προειδοποίησε.

«Κινδυνεύουμε και με μια τρίτη -διπλωματική- κρίση, τη στιγμή που η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση είναι παγωμένη και το προσφυγικό έχει πάρει επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις» δήλωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. (Η είσοδος μεταναστών στην ΠΓΔΜ) προσθέτει ένταση στην περιοχή, διακρατική αυτή τη φορά, αν δεν γίνουν τα σωστά βήματα» πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε δριμεία κυβέρνηση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «επικίνδυνους, ακατάλληλους και ανίκανους να δώσουν λύση ανθρώπους.»

Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε επίσης την Ειδομένη ως τόπο απάνθρωπης δοκιμασίας και όχι απλώς καταυλισμό. «Είναι παντελής η απουσία του κράτους στην Ειδομένη» πρόσθεσε.

«Έχουμε μειωμένη η καθόλου εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τη δυνατότητα της να κάνει λεπτούς χειρισμούς» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Πώς εμφανίστηκαν τα περίεργα χαρτιά με οδηγίες προς τους πρόσφυγες;» διερωτήθηκε, αναφέροντας πως η κρατική μηχανή είναι απούσα στην Ειδομένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου