24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Aυτή είναι η πανέμορφη Ινδή ηθοποιός που ξεπέρασε σε επιρροή Πούτιν, Κάμερον, Μόντι και Ολάντ



Η ηθοποιός από την Ινδία, Priyanka Chopra ψηφίστηκε 

από τους αναγνώστες των TIME ως το άτομο με την μεγαλύτερη επιρροή στην χώρα, ξεπερνώντας ακόμα και τον πρωθυπουργό της Ινδίας, Narendra Modi.

Η Priyanka Chopra, που έγινε...
γνωστή από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Quantico," έλαβε 0,8% των ψήφων του κοινού, έναντι 0,7% του Modi.Η Chopra, στην λίστα με τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ξεπέρασε ακόμα και τον

 πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.Το ΤIME, κάθε χρόνο διεξάγει online ψηφοφορία με τον τίτλο "TIME 100", η οποία φέτος θα έχει ισχύ έως τις 21 Απριλίου.



Ο δημοκρατικός Bernie Sanders κέρδισε την προηγούμενη ψηφοφορία του κοινού του TIME, με το 0,6% των ψήφων.Η boy band Big Bang, από την Νότια Κορέα, ήταν στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Sanders, ενώ η Πακιστανή ακτιβίστρια Malala Yousafzai, ο γεννημένος στην Ινδία CEO της Google, Sundar Pichai, όπως και ο CEO της Microsoft Satya Nadella ήταν επίσης στην λίστα των υποψηφίων.

Η Priyanka Chopra είναι μία από τις πλέον καλοπληρωμένες ηθοποιούς του Bollywood, πρώην Miss India και Miss World 2000, ενώ θα παίξει και στο φιλμ “Baywatch” που θα κυκλοφορήσει.Η Chopra είναι διάσημη και για το φιλανθρωπικό της έργο, ενώ είναι πρεσβυρα καλής θέλησης της UNICEF. Πληρώνει τα έξοδα για την μόρφωση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 70 παιδιών στην Ινδία.

Πηγή: www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου