24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Πρόκληση! 10.000 έξτρα μισθό στον Καρανίκα για… υπερωρίες (έγγραφα)



Λιώνει στη δουλειά ο Ν. Καρανίκας και η υπόλοιπη ομάδα της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και πάνε οι υπερωρίες και τα ξενύχτια σύννεφο!

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το κονδύλι συνολικού ύψους 10.300 ευρώ που.. ενέκρινε το Γραφείο του πρωθυπουργού για υπερωρίες που έκανε ο κολλητός του Α. Τσίπρα και οι λοιποί σύμβουλοι μόνο για το μήνα Απρίλιο;



Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού εγκρίθηκε στις 5 Απριλίου δέσμευση δαπάνης, ύψους 8.700 ευρώ για την πληρωμή υπερωριακής απασχόλησης, ενώ με νέα απόφαση στις 12 Μαΐου εγκρίθηκε η συμπληρωματική δαπάνη 1.600 ευρώ και πάλι για υπερωρίες.

Μάλλον τον Απρίλιο που είχε πάρει φωτιά η διαπραγμάτευση οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού την… ίδρωναν τη φανέλα, ξεπερνώντας το… οχτάωρο και από ότι φαίνεται το Μαξίμου είναι πολύ γαλαντόμο και φροντίζει να πληρώνει αδρά για τις υπηρεσίες των συμβούλων του.



Τώρα, το γεγονός ότι ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένας σερβιτόρος, αδιόριστος καθηγητής, που υποστηρίζει με θέρμη ότι η… καριέρα είναι χολέρα, αλλά παρ’ όλ’ αυτά δέχθηκε να… εργαστεί και να παράσχει τις συμβουλές του στον πρωθυπουργό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Άλλωστε τα λεφτά είναι πολλά όπως αποδεικνύεται.

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου