24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Βαρεμένος....Να σταματήσει η καταστροφολογία και ο μηδενισμός




Να σταματήσει η καταστροφολογία και ο μηδενισμός για να περάσουν η χώρα και η ελληνική οικονομία σε κατάσταση ηρεμίας και σταθερότητας, ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος ...μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», είπε ότι οι Έλληνες κουράστηκαν και ότι τα τελευταία επτά χρόνια ζουν ένα ψυχόδραμα. 

«Ο κόσμος είναι κουρασμένος, εδώ και επτά χρόνια ζει ένα ψυχόδραμα» τόνισε ο Βαρεμένος κ. και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από την ειδική θέση, στην οποία βρίσκεται, και να ενταχθεί στην ομάδα κρατών που αντιμετωπίζουν μεν προβλήματα (Ισπανία, Πορτογαλία κλπ) αλλά –όπως υπογράμμισε- δεν βρίσκονται στην ειδική - δεινή θέση της χώρας μας. 

«Παίζει μεγάλο ρόλο να μην υπάρχει αυτή η καταστροφολογία, η οποία εντείνει καταθλιπτικά φαινόμενα σε μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού» επισήμανε ο κ. Βαρεμένος, ενώ απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση έδωσε τα πάντα στους δανειστές και πήρε αόριστες υποσχέσεις τις χαρακτήρισε υπερβολές. «Αυτός ο μηδενισμός που υπάρχει όταν είσαι στην αντιπολίτευση και αυτή η νοοτροπία οδήγησαν εδώ τη χώρα» τόνισε, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάθε μέρα ζητάει εκλογές χωρίς να λέει τι θα κάνει αν γίνει κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου