Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Τι αποκαλύπτει ο Αλέξης Κούγιας για το ραντεβού που είχε με τον Μαυρίκο λίγο πριν το ατύχημαΓια το ραντεβού που είχε ο Τάκης Μαυρίκος, προτού καεί ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Αττική Οδό, μίλησε ο δικηγόρος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κούγιας τόνισε.. πως μέχρι στιγμής το μόνο επιβεβαιωμένο είναι πως το αυτοκίνητο ανήκε στη σύζυγό του, ενώ αναμένει και ο ίδιος τα αποτελέσματα του DNA, τα οποία θα επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της σορού.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο Τάκης Μαυρίκος «είχε ραντεβού στο Μαρούσι, διασταυρωμένο, έφυγε από το ραντεβού λίγη ώρα συμβεί αυτό που συνέβη στην Αττική Οδό σε απόσταση λίγων χλμ. από την Κηφισίας, για να μπεις στην Αττική Οδό».

«Είχαμε ραντεβού, τον περιμέναμε, αλλά μετά τις 3 αρχίσαμε να ανησυχούμε. Επικοινωνήσαμε με τον ίδιο, αλλά δεν απαντούσε, ούτε η γραμματέας του μπορούσε να τον βρει», δήλωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε: Μίλησα με τη σύζυγό του, η οποία κλαίγοντας είπε ότι είχε αυτή την πληροφορία.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος, πριν το μοιραίο, ο εκδότης είχε ραντεβού με τη διευθύντρια μάρκετινγκ κλινικής, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne, επεσήμανε πως ήταν «από τα πιο ασφαλή, το οδηγούσε η γυναίκα του και ήταν φροντισμένο», ενώ σύμφωνα και με τον μηχανικό του τζιπ που συνομίλησε στο τζιπ «δεν δικαιολογείται καμία μηχανική βλάβη».

«Είχαμε επαγγελματική σχέση αρχικά, μας έφερε κοντά η εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη πριν από λίγες μέρες. Εγώ και οι συνεργάτες μου τον βοηθήσαμε με πιο ανθρώπινο τρόπο, ήταν έντονα συναισθηματικός, ρομαντικός και ευγενής. Είχε αδικηθεί πολύ από τα ΜΜΕ, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ ψυχολογικά», σημείωσε ο κ. Κούγιας για τη σχέση του με τον Τάκη Μαυρίκο.