24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Γιώργος Παπανδρέου.....Υπάρχει ελπίδα για τη χώρα, είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρότεινε τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου, ενός εθνικού συμβολαίου



Στα σχόλια των ΜΜΕ για το ξυρισμένο… μουστάκι του αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλάς» στη Θεσσαλονίκη.



Ειδικότερα, δήλωσε ότι : «Ήταν συγκινητικό που αρκετά μέσα ενημέρωσης έκαναν τον κόπο και συνόψισαν την ουσία της ομιλίας μου στην Πάτρα στο εξής ερώτημα:

«Ποιος έβαλε τον Παπανδρέου να ξυρίσει το μουστάκι;» Τους "ευχαριστώ" για το ενδιαφέρον! Και τους κατανοώ, φυσικά, πλήρως. Έτσι κι αλλιώς, με αυτά έμαθαν να ασχολούνται. Με αυτά διαπαιδαγωγούν την πολιτική ζωή της χώρας. Δηλαδή με τρίχες».

Υπάρχει ελπίδα για τη χώρα, είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρότεινε τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδίου, ενός εθνικού συμβολαίου, μιας μίνιμουμ συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων, ένα εθνικό μορατόριουμ σοβαρότητας μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Γ. Παπανδρέου είπε για τα άλλα κόμματα ότι δεν τολμάνε να κάνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις και να πουν αλήθειες. Τα βλέπει μόνο στα γκάλοπ, παρατήρησε κι έστρεψε τα πυρά του εναντίον των δημοσκοπήσεων επειδή δεν μετράνε το ΚΙΔΗΣΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου