Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης ....ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



 

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού του Νομού Πιερίας, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα «Επαγγελματικές Προοπτικές στον Αγροδιατροφικό και Τουριστικό Τομέα». Η ενημέρωση ...θα περιλαμβάνει επίσης τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος, καθώς και προγράμματα οικονομικής βοήθειας και υποτροφιών.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 7:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Εκάβη» και απευθύνεται σε μαθητές και γονείς, αποφοίτους, επαγγελματίες και τοπικούς φορείς.
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαρχιακού πληθυσμού της Ελλάδας


 και των Βαλκανίων. Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι: Παιδικός Σταθμός/Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό/Επαγγελματικό Λύκειο), το Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κολέγιο Περρωτής, και το Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής.



Gregory Sougaris
Enrollment Office
American Farm School of Thessaloniki