24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΝΕΟ… ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΠΡΑ! Τι θα «τάξει» σε βουλευτές και κοινωνία – Στις υποσχέσεις και τα… capital controls


Αφού πέρασαν τα προαπαιτούμενα και με φόντο την πολιτική θύελλα που ξέσπασε λόγω της ρύθμισης για τις offshore, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για ακόμα ένα επικοινωνιακό σόου. Συγκεκριμένα στις 15.00 αναμένεται .να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο με την ομιλία του πρωθυπουργού να μεταδίδεται ζωντανά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, κάτι σαν διάγγελμα δηλαδή.

Σε αυτή λοιπόν την ομιλία, ο κ. Τσίπρας θα επικεντρωθεί στις θετικές προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί για την ελληνική οικονομία αλλά και το πώς σχεδιάζει να κινηθεί η κυβέρνησή του ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξη της χώρας. Σημειωτέον ότι μετά την κατάθεση και των τελευταίων τροπολογιών θεωρητικά ανοίγει και ο δρόμος για την εκταμίευσης της επόμενης δόσης.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται στην εισήγησή του να αναφερθεί εκτενώς στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησής του στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, ενώ θα ανοίξει τη συζήτηση και για τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές, από τη συνταγματική αναθεώρηση ως την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός αναμένεται για μία ακόμα φορά να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση δεν υποχώρησε από τις κόκκινες γραμμές της, ενώ αναμένεται να αναφερθεί εκτεταμένα και στην προοπτική χαλάρωσης των capital controls.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου