Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ryanair.... Αλλάζει από σήμερα τιμολογιακή πολιτική για τις αποσκευές


Με μία αιφνιδιαστική - αλλά ευχάριστη κίνηση - η Ryanair ανακοίνωσε την νέα τιμολογιακή της πολιτική στον τομέα των αποσκευών η οποία έχει εφαρμογή από τις 3 Ιουνίου.

Σε ανακοίνωση... που εξέδωσε η εταιρεία ενημερώνει ότι πέρα από την απλοποίηση των επιλογών χρέωσης αποσκευών από 108 σε 6 προχωρά σε γενναίες μειώσεις που αγγίζουν την συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών της. Πρόκειται για δυο κατηγορίες αυτές των επιβατών των εσωτερικών πτήσεων έως δύο ώρες (σ.σ. η ανακοίνωση προέρχεται από το κεντρικό site της Ryanair) καθώς και τις πτήσεις έως τρεις ώρες που από κοινού καλύπτουν το 92% των επιβατών της εταιρείας.

Έτσι στις πτήσεις εσωτερικού οι τιμές για αποσκευή έως 15 κιλά μειώνονται κατά 50% από 30 σε 15 ευρώ και για αποσκευή έως 20 κιλά κατά 38% σε 25 ευρώ από 40 ευρώ που ίσχυε έως τώρα.


Για τις πτήσεις έως τρεις ώρες που αποτελεί σχεδόν τα 3/4 των πτήσεων της Ryanair, η μείωση είναι κατά 17% για αποσκευή έως 15 κιλά και διαμορφώνεται πλέον στα 25 ευρώ από 30 και στα 20 κιλά πέφτει κατά 13%, στα 35 ευρώ έναντι 40 ευρώ που ίσχυε έως χθες.

Τέλος σε ότι αφορά για τους επιβάτες πτήσεων με διάρκεια μεγαλύτερης των τριών ωρών δεν θα υπάρχουν αλλαγές στις χρεώσεις και θα παραμείνουν στα 40 ευρώ για την αποσκευή των 15 κιλών και τα 50 ευρώ για αυτή των 20 κιλών.

Μία ακόμη θετική αλλαγή η οποία έρχεται είναι ότι οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να προσθέτουν αποσκευές στην κράτηση τους μέσω της εφαρμογής για κινητά της Ryanair μέχρι και τρεις ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.