24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Φονικό πέρασμα του τυφώνα Μάθιου - Στους 842 οι νεκροί - 600.000 σπίτια στο σκοτάδι (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)




Εκτός ελέγχου είναι ο τυφώνας Μάθιου που, τις τελευταίες ώρες, πλήττει τις ακτές της Φλόριντα. Οι ΗΠΑ έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ είναι πρωτοφανής η κινητοποίηση των αρχών για την
αντιμετώπιση του φυσικού φαινομένου, που έχει ταχύτητα 190 μιλίων την ώρα. Στους 842 ανέρχεται ο τραγικός απολογισμός των νεκρών στην Αϊτή.

Ο τυφώνας υποβιβάστηκε στην κατηγορία 3, ωστόσο το φονικό του πέρασμα προκαλεί τρόμο στις ΗΠΑ. με τη Φλόριντα να έχει μετατραπεί σε πόλη-«φάντασμα», καθώς τουλάχιστον 2.000.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους.

Περίπου 600.000 νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι εξαιτίας του τυφώνα Μάθιου και οι Αρχές προειδοποιούν για περαιτέρω διακοπές στην ηλεκτροδότηση, όπως είπε ο κυβερνήτης, Ρικ Σκοτ.







Οι Αρχές προειδοποιούν για περαιτέρω διακοπές στην ηλεκτροδότηση, όπως δήλωσε και ο κυβερνήτης της πολιτείας, Ρικ Σκοτ, ο οποίος ζήτησε από τους κατοίκους περιοχών στα παράλια να φύγουν, ακόμη και από εκεί όπου δεν έχει εκδοθεί διαταγή εκκένωσης, ή να χρησιμοποιήσουν τα καταφύγια της πολιτείας.

Έντεκα παραλιακά διαμερίσματα της πολιτείας βρίσκονται υπό υποχρεωτική εκκένωση και τέσσερα νοσοκομεία έχουν μεταφέρει τους ασθενείς αλλού, είπε ο Σκοτ. «Εάν κάνει στροφή την τελευταία στιγμή (ο τυφώνας), δεν θα έχετε τον χρόνο να προετοιμαστείτε. Θα θέσετε τη ζωή σας και αυτή των δικών σας σε κίνδυνο» προειδοποίησε.




Την ίδια ώρα, σε 572 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από το φονικό πέρασμα του τυφώνα Μάθιου από την Αϊτή, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό που έδωσαν αξιωματούχοι στη χώρα.





«Θα έχουμε περισσότερες διακοπές ρεύματος» επισήμανε ο Σκοτ, προσθέτοντας ότι ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές πλημμύρες από τον τυφώνα στην περιοχή του Τζάκσονβιλ.



«Τα χειρότερα δεν έχουν ακόμα έρθει… Υπάρχει ενδεχόμενο (ο τυφώνας) να μας πλήξει άμεσα και να καταγραφθούν άνεμοι ταχύτητας 160 χιλιομέτρων την ώρα».



Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου