ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Έγγραφο-ντοκουμέντο από ΗΠΑ ξεσκεπάζει την απάτη του…. εθνοσωτήρα Σώρρα....δεν έχει ούτε 1 ευρώΠειστήριο της απάτης του αυτοαποκαλούμενου δισεκατομμυριούχου εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα μπορεί να θεωρηθεί το έγγραφο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, που είχε σταλεί στο παρελθόν στις ελληνικές αρχές, σύμφωνα με το οποίο το άθροισμα της αξίας των συναλλαγματικών που επικαλείται ότι διαθέτει ο Σώρρας είναι… ΜΗΔΕΝ!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Αρτ. Σώρρας, πούλησε τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και έτσι εξασφάλισε τρισεκατομμύρια σε ομόλογα εκ των οποίων παραχωρούσε 600 δισ. προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος της Ελλάδας.

Το TheToc παρουσιάζει την απάντηση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης σε σχετικό αίτημα των ελληνικών αρχών, προκειμένου να διακριβωθεί εάν τα ομόλογα που επικαλείται ο Σώρρας είναι πραγματικά ή όχι.

Δείτε την απάντηση στα αγγλικά:

Διαβάστε το κείμενο στα ελληνικά:
«Αγαπητοί κύριοι:
Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε στο Υπουργείο Οικονομικών σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα που διαβιβάσατε και ότι ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. 

Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του Υπουργείου Οικονομικών. Το Υπουργείο Οικονομικών συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία.

Έγγραφα συναλλαγματικών: Παρόλο που το Υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα TreasuryDirect που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν δύνανται να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό TreasuryDirect χρησιμοποιώντας συναλλαγματική (draft), εμπορική συναλλαγματική (trade acceptance) διεθνή συναλλαγματική (international bill of exchange) ή οποιοδήποτε άλλο είδος μέσου. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό.

Αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας.

Με εκτίμηση,
Το προσωπικό της Ανοικτής γραμμής καταγγελιών
Γραφείο Γενικού Επιθεωρητή
Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ».
Πηγή: Thetoc.gr