24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κεντροαριστερά... «Κλείδωσε» η συνεργασία Γεννηματά – Παπανδρέου



Με καταιγιστικό ρυθμό εξελίσσονται τα πράγματα τις τελευταίες ώρες στην Κεντροαριστερά...


 με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον πρώην πρωθυπουργό και επικεφαλής του Κινήματος
Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Παπανδρέου να συναντώνται αύριο και να ανακοινώνουν τη σύμπραξή τους.

Ειδικότερα, αύριο, Πέμπτη στις 3.00 το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά και αναμένεται να επικυρώσουν αυτό που εδώ και λίγο καιρό είχε διαφανεί, δηλαδή την συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Η συνάντηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν οι δυο τους και όπως φαίνεται τα όποια προβλήματα και προσκόμματα δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και ο χώρος της Κεντροαριστεράς συσπειρώνεται, με στόχο τη δημιουργία του τρίτου πόλου ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Για πολλούς η θετική έκβαση των συνομιλιών Παπανδρέου- Γεννηματά δεν ήταν έκπληξη, αφού οι δυο τους είχαν έρθει πιο κοντά από ποτέ και αφουγκραζόμενοι τη βάση του χώρου που εδώ και καιρό ζητά ενότητα και συσπείρωση κάνουν ένα βήμα μπροστά, υπερπηδώντας τα εμπόδια, που υπήρχαν στο δρόμο προς τη συνεργασία. Σε κάθε περίπτωση οι λεπτομέρειες και το πλαίσιο της συνεργασίας αναμένεται να προσδιοριστούν με σαφή τρόπο αύριο, σε ανακοίνωση, που λογικά θα εκδοθεί μετά το πέρας της συνάντησης Παπανδρέου- Γεννηματά.

Προφανώς αυτή η εξέλιξη αποτελεί «πλήγμα» για τον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε επενδύσει στον «κατακερματισμό» του χώρου και κάθε άλλο παρά δικαιώνει τις προβλέψεις της Κουμουνδούρου για «ναυάγιο» των συζητήσεων.

Εξάλλου, οι ζυμώσεις στο χώρο δε σταματούν εδώ αφού έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο εκδήλωση στο Κάραβελ με τη Φ. Γεννηματά να καλεί πρώην βουλευτές, μαζί με νυν βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος με κεντρικό θέμα την ανασυγκρότηση της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου