24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Παίκτης της Ναντ θα πρέπει να θεωρείται ο Φελίπε Πάρντο.



 Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "ouest-france.fr", ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με τα "καναρίνια", τα οποία διατηρούν οψιόν αγοράς ύψους 5.000.000 ευρώ.


Ο 26χρονος άσσος έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, καθώς ταξίδεψε στη Γαλλία προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ναντ. Ο Πάρντο αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον γνωρίζει απ' το κοινό τους πέρασμα απ' την Μπράγκα.

Ο Πάρντο δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Πάουλο Μπέντο στην αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός της λίστας για τους αγώνες του Europa League. Όμως, το τελευταίο διάστημα, χάρη στις εμφανίσεις του, κατάφερε να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας 3 γκολ και 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ναι μεν όλοι γνώριζαν ότι πρόκειται για δανεισμό έως το τέλος της σεζόν, αλλά υπήρχε μία σύγχυση ως προς την οψιόν αγοράς. Για 4.000.000 ευρώ γνωρίζαμε χθες, αλλά οι Γάλλοι κάνουν λόγο για 5.000.000 ευρώ.

Μικρή σημασία έχει βέβαια η οψιόν. Το θέμα είναι ότι ο Πάρντο γράφει προσωρινά "τίτλους τέλους" στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί τις επόμενες ώρες αν όντως έχει ήδη υπογράψει ή θα πάει στην Ναντ τη Δευτέρα (9/01), όπως ήταν και ο αρχικός προγραμματισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου