24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Αναβλήθηκε ο αγώνας Βέροια-Ηρακλής!




Ο τελικός παραμονής που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Βέροιας αναβλήθηκε για αύριο την ίδια ώρα (17:15) - Παρόλο που το γήπεδο είχε καθαριστεί από το χιόνι ο αγωνιστικός χώρος
ήταν παγωμένος και ο διαιτητής κ. Καλογερόπουλος θεωρώντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα 

των ποδοσφαιριστών αποφάσισε την αναβολή του για αύριο, αλλά το πιο πιθανό είναι να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία ....Παράταση αγωνίας για τη Βέροια και τον Ηρακλή καθώς η (εξ αναβολής για να μην ξεχνιόμαστε) αναμέτρηση των δυο ομάδων για τη 2η αγωνιστική αναβλήθηκε για αύριο το απόγευμα.

Παρόλο που οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας είχαν καθαρίσει το χιόνι, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κυριολεκτικά παγωμένος (από το πρωί η θερμοκρασία ήταν στους -5 βαθμούς) και ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καλογερόπουλος έκρινε ότι ήταν πολύ επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα όλων των εμπλεκομένων.

Έτσι η αναμέτρηση ορίστηκε για αύριο την ίδια ώρα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί οριστικά καθώς το βράδυ η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει κι άλλο και πολύ δύσκολα θα βελτιωθεί η εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου