24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα και την Κύπρο προστατεύουν τον Σώρρα;


Το σκάνδαλο του απένταρου …«τρισεκατομμυριούχου» Αρτέμιου Σώρρα, ενός τύπου από την Πάτρα, που χρωστά και της …Μιχαλούς, είναι πρωτίστως πολιτικό.
Όταν πριν τρία χρόνια αναλάβαμε τα ηνία από τον συνάδελφο Απόστολο Ζουπανιώτη, εκδότη της εφημερίδας Greek News, ο οποίος αποκάλυψε με ντοκουμέντα την απάτη του εν λόγω κυρίου και του τότε συνεργάτη του, ιατρού Μανώλη Λαμπράκη, είμασταν βέβαιοι ότι οι ελληνικές αρχές θα αποφάσιζαν να ασχοληθούν με την υπόθεση που στην ουσία είναι μία φαρσοκωμωδία.

...
 του Μιχάλη Ιγνατίου


Διότι ποιος Έλληνας, που έχει ίχνος αγάπης για την Πατρίδα, και ο οποίος κρατά, όπως ισχυρίζεται, στα χέρια του ένα …”τρισεκατομμύριο” ευρώ, δεν θα έδινε τα 300 δις για να εξαφανίσει το χρέος και να τερματίσει το δράμα του ελληνικού λαού; Όλοι θα έσωζαν την Ελλάδα. Ο εν λόγω κύριος, γιατί δεν τον κάνει;

Διότι λέει ψέματα. Κατέφυγα σε νομικούς, στους οποίους έδειξα τα στοιχεία που είχαμε στη διάθεσή μας, οι οποίοι μας απάντησαν πως πρόκειται για καραμπινάτη απάτη. Προσωπικά γνώριζα τους ψευτόμαγκες «δισεκατομμυριούχους» εκ των έσω, επειδή ένας καλός φίλος που παρασύρθηκε από τα μεγάλα τους λόγια, που ήταν ψεύτικα, κατάφερε με τη βοήθεια μας να αποδεσμευθεί και να μας αποκαλύψει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Όταν αρχίσαμε να γράφουμε σε τούτη την ιστοσελίδα και να τους αποκαλύπτουμε, ένας πρώην συνεργάτης του Σώρρα μας προειδοποίησε ότι είναι επικίνδυνος. Ο ίδιος και τα τσιράκια του έχουν γράψει τα μύρια εναντίον του συνεργάτη μας Ελευθέριου Ρήνου, της μητέρας του και άλλων στελεχών της ιστοσελίδας μας.

Οι απειλές εναντίον μας ήταν πραγματικές, όταν αποκαλύψαμε ότι συνεργάζονταν και με τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Πρόκειται περί μαφίας και ακροδεξιάς επικίνδυνης συμμορίας.

Με εντυπωσίαζε πάντα το γεγονός ότι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής, δεν τους ενόχλησαν. Ψάξαμε το θέμα και στην πορεία συναντήσαμε ένα πρώην συνεργάτη του εκ Πατρών απένταρου «τρισεκατομμυριούχου», ο οποίος μας είπε ότι η συμμορία του Σώρρα είχε αποκτήσει πολιτική «προστασία». Εάν ισχύει, πρόκειται για πράξη απαράδεκτη και ελεεινή και δεν έχει σημασία αν έγινε από φόβο, λόγω απειλών ή άλλων λόγων.

Η μαφία του Σώρρα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και η δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα είναι η τρανή απόδειξη. Η ελληνική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να ασχοληθεί άμεσα με το θέμα. Άλλωστε οι εισαγγελείς της δεν χρειάζεται να κάνουν καμία δουλειά. Τα ρεπορτάζ του Ελευθέριου Ρήνου τα τελευταία τρία χρόνια περιλαμβάνουν πολλά στοιχεία, ενώ μπορεί να δώσει στη Δικαιοσύνη και αρκετά άλλα.

Σημειώνω ότι και ο κ. Ρήνος προσπάθησε να ξυπνήσει την ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά δεν του έδωσαν σημασία. Επίσης είχε στείλει ενημερωτικά σημειώματα και στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος την οποία αφορά το θέμα, αλλά ούτε που ασχολήθηκαν με το μείζον αυτό ζήτημα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να τελειώσει αυτή τη φαρσοκωμωδία ΤΩΡΑ και επιπλέον να ερευνήσει τις σχέσεις της συμμορίας με πολιτικούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μην ξεχνάτε, ότι όταν προέκυψε το κούρεμα των καταθέσεων των Κυπρίων πολιτών, τους δέχθηκε μετά βαϊων και κλάδων στην Κυπριακή Βουλή, και όχι μόνο.

Κατά μία βάσιμη πληροφορία, εκείνες τις κρίσιμες ώρες, η χάρη τους έφτασε μέχρι και το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας. Το ψάχνουμε και θα επανέλθουμε…



Πηγή: mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου