24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

«Κόκκινος» ο Ανσαριφάρντ!


Παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρείται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ...

 Ο Θρύλος κάνει δικό του τον στράικερ της ομάδας του Πανιωνίου και στέλνει το μήνυμά του πως θα εξακολουθήσει να είναι
πανίσχυρος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας λοιπόν παίρνουν τον Ιρανό επιθετικό από τη Νέα Σμύρνη και έκαναν μια πάρα πολύ καλή και σωστή κίνηση.

Οι Πειραιώτες έκαναν την ανατροπή μετά τα μεσάνυχτα και εξασφάλισαν τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή, τον οποίο ήθελαν όλες οι μεγάλες ελληνικές ομάδες. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν σωστά και προσεκτικά και ως εκ τούτου, κατάφεραν να τον αποκτήσουν.

Ο Ιρανός από τη μεριά του, ήρθε στον Ολυμπιακό, πολύ απλά διότι ήθελε να έρθει και από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ποδοσφαιριστή της ομάδας του Θρύλου και έτοιμο να βοηθήσει.



Το σήριαλ της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ τελείωσε. Tόσο ο Πανιώνιος, όσο και ο παίκτης, συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. 

Ο...
Ιρανός επιθετικός θα πάρει ένα αρκετά ικανοποιητικό συμβόλαιο από τους ερυθρόλευκους οι οποίοι κάλυψαν τη ρήτρα των 400.000 στο συμβόλαιο που είχε με τον Πανιώνιο. 

Ωστόσο, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή έπαιξαν οι εγγυήσεις που πήρε ο Ανσαριφάρντ από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού. Στον ποδοσφαιριστή υποσχέθηκαν οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων ότι θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής καθώς θα γίνουν και άλλες αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ, και μάλιστα ενός επιθετικού. 

Μέχρι στιγμή από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια αντίδραση. Υπάρχει όμως από τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε γνωστό ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του από την απόκτηση του παίκτη.

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου