ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Ιντέγε στην Κίνα!Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, η μεταγραφή του Ιντέγε είναι πολύ πιθανό να γίνει μετά τις νέες εντονότατες πιέσεις του παίκτη στη διοίκηση του Ολυμπιακού.Τις τελευταίες του ώρες ως παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως διανύει ο Ιντέγε Μπράουν. 
Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην θέλουν να τον παραχωρήσουν στην κινεζική, Tianjin Teda, αλλά φαίνεται ότι θα υπερισχύσει η επιθυμία του παίκτη. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νιγηριανός συνεχίζει την πίεση του προς τη διοίκηση των Πειραιωτών, και μάλιστα σήμερα ασκεί αφόρητη πίεση προς τους διοικούντες την ΠΑΕ για να γίνει αποδεκτή η πρόταση που έχουν καταθέσει οι Κινέζοι. 

Σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη ο Ιντέγε τόνιζε με βεβαιότητα στους συμπαίκτες του ότι θα πάρει τη μεταγραφή στην Κίνα. 

Ο Ολυμπιακός ήταν καταρχήν αρνητικός στο ενδεχόμενο να δώσει τη συγκατάθεσή του για την μεταγραφή αλλά μετά τις νέες εντονότατες πιέσεις του παίκτη θεωρείται δύσκολο να μην γίνει η μεταγραφή, καθώς με τη συμπεριφορά του δεν αφήνει περιθώρια για το αντίθετο.