ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς έξω από τη Θήβα....Πόρσε σκόρπισε τον θάνατο!Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, έξω από τη Θήβα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία πόρσε έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr
Τραγική φιγούρα ο οδηγός του Peugeot, ο οποίος βγαίνοντας από την τουαλέτα του πάρκινγκ, όπου είχε σταθμεύσει προσωρινά το αυτοκίνητό του, είδε την πόρσε να πέφτει με σφοδρότητα πάνω στο όχημα και τη γυναίκα και το παιδί του να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια του.
Νεκροί είναι και οι δύο επιβάτες του πολυτελούς οχήματος, που άγνωστο πώς, έπεσε πάνω στο Peugeot.

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Ένας από τους επιβαίνοντες στην πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Ο πατέρας και οδηγός του Peugeot μόλις άκουσε το «μπαμ» πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.