24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο... Κλείδωσε την πόρτα των διαιτητών ο παρατηρητής και ο Σάββας φώναζε «ανοίξτε»!



Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, είχαμε ένα απίθανο (όσο και περίεργο) σκηνικό στο ΟΑΚΑ, που εγείρει ερωτηματικά. 

Πριν τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, λοιπόν, στο καμαράκι των διαιτητών πήγε ο Βασίλης Δημητριάδης, κρατώντας μία τσάντα με δώρα. Τα καθιερωμένα αναμνηστικά (για να μην πάει πουθενά αλλού ο νους σας), που όλες οι ομάδες δίνουν στους διαιτητές. 

Αμέσως, όμως, ο παρατηρητής του αγώνα, Νίκος Πατμανίδης (που ήταν παρατηρητής και στο περσινό, διακοπέν ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο), μπήκε στο δωμάτιο, κλειδώνοντας την πόρτα και λέγοντας στον κ. Δημητριάδη να πάει να κρυφτεί γρήγορα στα ντους, προκειμένου να μην τον δουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού! 

Όπως είναι λογικό, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ σάστισε και εξέφρασε την απορία του προς τον κ. Πατμανίδη, αφού δεν κατάλαβε, αφενός, τον λόγο που κλείδωσε ο τελευταίος την πόρτα και αφετέρου, γιατί έπρεπε να κρυφτεί, μιας και δεν έκανε τίποτα παράτυπο ή πονηρό. 

Με το που συνέβησαν τα παραπάνω, ωστόσο, έξω από την κλειδωμένη πόρτα των διαιτητών βρέθηκαν Σάββας Θεοδωρίδης και ένας υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και άρχισαν να χτυπούν με δύναμη, φωνάζοντας: «Ανοίξτε, ανοίξτε»! 

Τώρα, τι ήταν όλο αυτό; 

Τα συμπεράσματα, δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου