24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν στην Πόρσε...



Δείτε το βίντεο από το φρικτό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας...

Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Απόστολου Βακάκη, είναι
ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όταν...
μία Πόρσε εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού βρισκόταν μια 33χρονη γυναίκα με το μικρό γιο της ηλικίας μάλλον τριών ετών που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Από τη σύγκρουση, το σταθμευμένο honda civic κόπηκε στη μέση. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη, πύρινη, μάζα.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος είναι τραγικές.
 Ο άντρας ήταν ο οδηγός ενός Peugot, που σταμάτησε σε πάρκινγκ στο πλάι της εθνικής οδού για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ μέσα παρέμειναν η γυναίκα και το παιδί.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, μια πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε πάνω τους, προκαλώντας το θάνατό τους. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά.

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Ένας από τους επιβαίνοντες στην πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Ο πατέρας και οδηγός του Peugeot μόλις άκουσε το “μπαμ” πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.gr.

To βίντεο που κόβει την ανάσα

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της Εθνικής Οδού, δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το πολύνεκρο τροχαίο και είναι φρικιαστικό.
Από τις υπάρχουσες πληροφορίες προκύπτει ότι μέσα στην πόρσε που μετά την σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo και ένας φίλος του που σκοτώθηκαν επί τόπου. Αυτή την ώρα, οι αστυνομικές αρχές και οι άνδρες της τροχαίας δεν έχουν απαντήσει αν την πόρσε οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης ή ο δεύτερος επιβάτης...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/2/17, 1:39 μ.μ.

    και λοιπόν ; έχει διαφορετική αξία η ζωή του απο την μάνα και το παιδί που ήταν στο σταθμευμένο αμάξι ;

    ακου εκεί ο γιός του ιδιοκτήτη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή