24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ο Πανιώνιος πλησίασε την κορυφή και άφησε εκτός πλέι οφ την ΑΕΚ


Μπορεί η ΑΕΚ να προηγήθηκε στην κατάμεστη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο Πανιώνιος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) μειώνοντας στους 6 πόντους την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό... ενώ η «Ένωση» έμεινε στο -2 από την πεντάδα.
Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ ένταση και λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα στο 13΄ ο Σιμόες έπεσε στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής ζήτησε να συνεχιστεί ο αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 19΄ όμως ο Τασουλής πρόλαβε τον Γιόχανσον πριν αυτός πλασάρει τον Γιαννιώτη. Τα λάθη των δύο ομάδων συνεχίστηκαν και σε ένα από αυτά η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα.

Έτσι στο 38΄ ο Μάνταλος έκλεψε την μπάλα από τον Ρισβάνη, έβγαλε την πάσα στον Αραούχο και αυτός με σουτ έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Γεσίλ στο 51΄ και το 57΄ όμως ο Γερμανός δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 59΄ όταν ο Βλάχος έβγαλε την σέντρα και ο Μασούρας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η «Ένωση» τότε ανέβασε την απόδοσή της, ωστόσο ούτε ο Μάνταλος στο 65΄ ούτε ο Αϊντάρεβιτς στο 69΄ κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 72΄ ο Πανιώνιος έχασε τη δική του ευκαιρία, αλλά ο Μπάρκας σταμάτησε τον Μπεν.

Τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν στο 87΄ όμως ξανά ο Μπάρκας είπε «όχι» στον Ταπόκο, κρατώντας το 1-1. Να τονιστεί πως η ΑΕΚ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού ο Αλμέιδα εγκατέλειψε με πρόβλημα τραυματισμού.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου