24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Άγριο ξύλο μεταξύ λαθρομεταναστών στο hot spot Διαβατών Θεσσαλονίκης: Πάνω από 100 άτομα συνεπλάκησαν με ρόπαλα και σιδερόβεργες



Γενικευμένη συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας σύριος ζήτησε από έναν αφγανό να του δανείσει ένα ηχείο προκειμένου να ακούσει μουσική. Ο αφγανός του απάντησε ότι δεν μπορεί να του το δώσει και τότε ο σύριος του επιτέθηκε μαζί με την παρέα του.

Η συμπλοκή επεκτάθηκε με περισσότερα από 100 άτομα να παίρνουν μέρος σε αυτήν. Αρκετοί από τους εμπλεκόμενους πήραν στα χέρια τους ρόπαλα και σιδερόβεργες, ενώ κάποιοι από αυτούς έφτασαν μέχρι το αστυνομικό κουβούκλιο.

Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο κάλεσαν άμεσα ενισχύσεις. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, της Ασφάλειας και μία διμοιρία των ΜΑT και έτσι η κατάσταση ηρέμησε.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου