24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Συγκλονίζει ο άνθρωπος που βρήκε τη Βασιλική Πλεξίδα: "Ηταν χτυπημένη και μέσα στα αίματα. Μου είπαν κάθε 5 λεπτά να της μιλάω"


Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε ο άνθρωπος που βρήκε ζωντανή την μοναδική επιζήσασα από την συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο...
της Ελασσόνας, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο 4 αξιωματικοί.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ΔΕΗ, Δημοσθένης Χατζηλελέκος έφτασε πρώτος στα συντρίμμια του ελικοπτέρου Χιούι από τύχη, καθώς ο ίδιος έψαχνε να βρει που είχε προκληθεί η βλάβη στην ΔΕΗ.

Ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είχαν πλησιάσει στο δύσβατο σημείο της περιοχής, με αποτέλεσμα να δουν τα συντρίμμια. Εκτός από τα συντρίμμια, ο Δημοσθένης Χατζηλελέκος βρήκε πρώτος την Βασιλική Πλεξίδα, όπου όπως ανέφερε ήταν σε κατάσταση σοκ.

«Είδα μία κοπελίτσα, καθόταν σαν σε κάθισμα, κάτω στο χώμα, ήταν χτυπημένη», ανέφερε ο ίδιος στο thessaliatv.gr.

Αφού ο τεχνικός της ΔΕΗ, ειδοποίησε την αστυνομία και πήρε οδηγίες από τους γιατρούς, έμεινε μαζί της.

«Μου είπαν κάθε πέντε λεπτά να της μιλάω, τη ρώτησα αν θέλει νεράκι, της σκούπισα τα χείλη γιατί ήταν μέσα στα αίματα… Ήταν πολύ σοκαρισμένη η κοπέλα, μόνο που μου είπε ήταν να της σκουπίσω λίγο τα χείλη».

Ο ίδιος περιγράφει πως πολύ κοντά ήταν το κύριο τμήμα από τα συντρίμμια του Χιούι, μέσα στο οποίο βρίσκονταν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, που βρήκαν όμως τραγικό θάνατο:

«Οι άλλοι ήταν μέσα, μιλούσα στην κοπέλα μες τα αίματα και κοιτούσα μήπως βγει και κάποιος άλλος να τον βοηθήσω», λέει.