24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Άδωνις Γεωργιάδης...Στα όρια της χυδαιότητας ο Π. Κουρουμπλής


  στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «Αθήνα 9.84» και στον Ηλία Κανέλλη, στον απόηχο των δηλώσεων Κουρουμπλή για τη μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της απομάκρυνσης της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ.


Ο κ. Α. Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής στη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από το σωματείο Αλληλεγγύη για την ανέγερση Κέντρου Αποκατάστασης με πρωτοβουλία της Μαρίκας Μητσοτάκη,τόνισε με 

έμφαση ότι «ο Κουρουμπλής έκανε ένα βήμα παραπέρα και άγγιξε τα όρια της χυδαιότητας. Κατηγόρησε τη μητέρα του αρχηγού της ΝΔ που δεν ζει. Την κατηγόρησε μόνο και μόνο για να πλήξει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Ποιός από εμάς θα το έκανε ποτέ αυτό;

Δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Βλέπουν την πολιτική διαμάχη ως ένα είδος πολιτικής αρένας. Πρέπει να σκοτώσουν έναν αντίπαλο με κάθε μέσο. Αυτή είναι η ηθική του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση για την «καρατόμηση» της Κατερίνας Παπακώστα, ο κ. Α. Γεωργιάδης απάντησε: «Αντίπαλοι μου είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω κανένα αντίπαλο μέσα στη ΝΔ. Σέβομαι όλους τους βουλευτές της ΝΔ και προφανώς και τη κυρία Παπακώστα. Μεταξύ μας, οι βουλευτές μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Πάγια αρχή είναι καλύτερα να τα λύνουμε μεταξύ μας παρά δημόσια. Από εκεί και πέρα εγώ δεν ενεπλάκη στην απόφαση του Προέδρου».

Σε ότι αφορά την αξιολόγηση, ο κ. Α. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «ο βασικός στόχος του Τσίπρα είναι να μείνει στην εξουσία και να κλείσει την αξιολόγηση. Εάν ξαφνικά του ζητήσουν μέτρα για το 2018 ή αν του πουν «φέρε τα μέτρα από το 2019 στο 2018″ δεν ξέρω πόσο ικανός είναι και έτοιμος να κάνει κάτι τέτοιο. Η μεγάλη χρονοκαθυστέρηση δεν αντικαθίσταται εύκολα. Άρα, η συμφωνία που τελικά θα έρθει θα είναι πολύ χειρότερη από αυτή που περιμένουν».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την απορία του για την «αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με όσα συμβαίνουν στη Βενεζουέλα.

«Η ιδέα ότι το καθεστώς Μαδούρο έχει φθάσει να εκτελεί διαδηλωτές δείχνει ότι έχουμε μια κανονική δικτατορία. Κάθε δημοκράτης δεν μπορεί παρά να εκφράσει δημόσια τη μεγάλη του αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει με το λαό της Βενεζουέλας και μου κάνει τεράστια εντύπωση η πλήρης αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο κ. Α. Γεωργιάδης.