24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Την Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στη Μητρόπολη της Αθήνας....


 Με τα θερμότερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Πευκιανάκης, για τον πρώην πρωθυπουργό...ΒΙΝΤΕΟ


Αυτό αναφέρουν πηγές της ΝΔ, προσθέτοντας ότι η ταφή του θα γίνει στα Χανιά την Πέμπτη.

Με δημόσια δαπάνη και τιμές εν ενεργεία Πρωθυπουργού η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, με ημερομηνία 29 Μαΐου 2017, η κηδεία του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, κατά την κηδεία του θα αποδοθούν οι τιμές που προσήκουν σε εν ενεργεία Πρωθυπουργό, ενώ θα τηρηθεί τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του.

Θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των Δημοσίων Καταστημάτων της Χώρας, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του. 



Με τα θερμότερα λόγια μίλησε τη Δευτέρα (29/05/2017) ο Γιάννης Πευκιανάκης, για τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 99 ετών.

«Για μένα ήταν πατέρας. Ήταν από τους λίγους πολιτικούς που δικαιώθηκε για όσα έλεγε ενόσω ήταν εν ζωή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ φανερά συγκινημένος, ο κ. Πευκιανάκης, ένας από του πλέον στενούς συνεργάτες και φίλους του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.