24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Γιαννουσάκης: «Ποιος υπουργός με εκβιάζει για να μπλέξω τον Μαρινάκη»


Πιέσεις ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα, αλλά και σχέδιο εξόντωσής του καταγγέλλει από τη φυλακή ο Μάκης Γιαννουσάκης, καταδικασμένος πρωτόδικα σε ισόβια για την υπόθεση μεταφοράς των 2 τόνων ναρκωτικών με το πλοίο «Noor 1».
Της Άννας Κανδύλη
Πηγή: Real.gr
Μιλώντας στη Realnews, αποκαλύπτει
ότι δέχεται αφόρητες παρεμβάσεις από δικαστικούς, λιμενικούς, αλλά και πρωτοκλασάτο υπουργό της κυβέρνησης, προκειμένου να εμπλέξει στη χρηματοδότηση του φορτίου, με κατάθεσή του, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η άρνησή του, όπως υποστηρίζει, του κόστισε δύο επιθέσεις μέσα στη φυλακή, καθώς αφέθηκε απροστάτευτος αν και ήταν βασικός πληροφοριοδότης των Αρχών.
Αποκαλύπτει, δε, ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία που του έχουν ζητήσει για τους χρηματοδότες , οι οποίοι είναι Τούρκοι, έναν χρόνο πριν ξεκινήσει το δικαστήριο, στις 20/11/2015. Ομως τα εντάλματα δεν έχουν βγει. Ο λόγος κατά τον κ. Γιαννουσάκη είναι « για να μπορεί να συντηρείται στην κοινή γνώμη η εμπλοκή του κ. Μαρινάκη, διότι αν έβγαιναν τα εντάλματα θα τελείωνε η συζήτηση για τη χρηματοδότηση».
Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον κ. Γιαννουσάκη με αφορμή μηνυτήρια αναφορά-«φωτιά» που κατέθεσε στον Αρειο Πάγο.
Ο Μάκης Γιαννουσάκης δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη:
«Αναφέρω τον κ. Καμμένο, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο στη φυλακή, με ενημέρωσε ότι θα έρθει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η κ. Τζίβα, προκειμένου να δώσω την κατάθεση εις βάρος του κ. Μαρινάκη. Του είπα ότι δεν έχω να δώσω καμία κατάθεση»
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς επικοινώνησε με τον υπουργό, απάντησε:
«Βρήκε τον τρόπο. Επικοινώνησε και με τον αρχιφύλακά μου. Και μου ζήτησε να δώσω την περιβόητη κατάθεση. Μου είπε ότι, αν το έκανα, θα ήταν δίπλα μου όλη η κυβέρνηση, ότι είναι ενημερωμένη ήδη όλη η κυβέρνηση».
Η άρνησή του, όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, του κόστισε δύο επιθέσεις μέσα στη φυλακή, καθώς αφέθηκε απροστάτευτος αν και ήταν βασικός πληροφοριοδότης των Αρχών. «Εκατό φορές τη μέρα να με σφάζουν, δεν θα με γονατίσουν. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ έναν αθώο στη φυλακή», λέει.
Της Άννας Κανδύλη
Πηγή: Real.gr
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη Γιαννουσάκη στην Real News.