24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Βαριά καμπάνα στον Παναθηναϊκό για το κουτάκι στον Ίβιτς



Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός το κουτάκι που πέτυχε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ίβιτς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα play offs στη Λεωφόρο, καθώς ουσιαστικά θα το πληρώσει με… οκτώ βαθμούς.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε εξοντωτική ποινή στους «πράσινους», καθώς πέραν του ότι χάνουν στα χαρτιά με 3-0 το παιχνίδι (στο οποίο προηγούνταν 1-0), τους τιμώρησε και με αφαίρεση τριών βαθμών
από τα play offs, με άλλους δύο από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν, με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (που θα εκτίσουν στο νέο πρωτάθλημα) και με πρόστιμο 41.500 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό ο δικαστής δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ούτε το γεγονός ότι με ενέργειες της πράσινης ΠΑΕ εντοπίστηκε ο υπαίτιος της ρίψης του κουτιού στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως επίσης ο δικαστής δεν έλαβε υπόψιν του ούτε το γεγονός ότι δεν καταλογίζεται υπαιτιότητα της διακοπής από τον διαιτητή στον Παναθηναϊκό, ούτε ότι οι ιατρικές γνωματεύσεις δεν έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να κάνει έφεση.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλάζει δραματικά η βαθμολογία των play offs, καθώς στην κορυφή περνά ο ΠΑΟΚ με 11 βαθμούς, η ΑΕΚ παραμένει στους 9 αλλά πλέον είναι δεύτερη, ο Παναθηναϊκός πέφτει στους 5 και ο Πανιώνιος διατηρείται στους 4.