Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες για τον 45χρονο προπονητή ....θελει Μασουρίτσιο Πελεγκρίνο


Παρατηρώντας λοιπόν τις καριέρες των προπονητών αλλά και τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που τους “συνοδεύουν” γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Μασουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι η πιο ελκυστική περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Νεαρός σε ηλικία (45 ετών), έχοντας παραστάσεις από μεγάλα κλαμπ (βοηθός προπονητή σε Λίβερπουλ, Ίντερ και πρώτος
προπονητής σε Βαλένθια, Εστουντιάντες και Ιντεπετιέντε) ο νυν τεχνικός της Αλαβές δείχνει να είναι αυτός που έχει το “πακέτο” που θέλει η ομάδα του Πειραιά. 

Η φετινή του σεζόν στον πάγκο της νεοφώτιστης Αλαβές χαρακτηρίζεται εξαιρετική, καθώς οδήγησε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ενώ είναι στη δέκατη θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες για τον 45χρονο προπονητή και τα όσα έχουν μάθει οι πειραιώτες για τον Αργεντινό τεχνικό, οδηγούν 

στο συμπέρασμα ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος κοιτάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον λατινοαμερικανό. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ισπανικές ομάδες για τον Πελεγκρίνο. Το συμβόλαιο του 45χρονου τεχνικού λήγει το καλοκαίρι και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα μείνει στην Αλαβές, αλλά θα ανέβει επίπεδο. 

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι πως μπορεί να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Πελεγκρίνο, σε ότι αφορά τις ετήσιες απολαβές του. Χρήματα δηλαδή που δεν είναι σε θέση να του δώσουν ομάδες που δεν είναι στο “πάνω ράφι” του ισπανικού ποδοσφαίρου. 


Το σίγουρο είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.